За Нас

За Нас

Фирма IT BUSINESS SOLUTIONS Ltd ви представя едно много мощно решение за изработка на уеб сайт с адаптивен дизайн за малък или корпоративен бизнес, агенции и персонални уеб сайтове. Цялостният дизайн е изработен, така че основните акценти на вашия уеб сайт да бъдат върху съдържанието (изображения, текст и видео) .Също така има възможност за редакции към темата за съвпадане на нуждите на клиента ви.

Никога не е било по-лесно да започнете бизнес. Но излизането от тълпата е по-трудно от всякога. Трябва да развиете бизнеса си според вашите условия. Само ние ще направим вашият онлайн магазин гъвкав и иновативен. Вашият уеб сайт или онлайн магазин ще стартира по начини, които ще ви направи по-бързи, по-смели и по-атрактивни от вашите конкуренти.

Ние предлагаме и услугата „Pay Per Click”. Това е услуга базирана на дългогодишния ни опит в отдаване на лазерни принтери 3 в 1 под наем с която можете лесно и изгодно да се сдобиете с лазерен принтер още утре.

Услугата има следните параметри:

Получавате Принтер или Мултифункционално устройство от висок клас, без да го заплащате.
Безплатна нсталация на устройството от наш специалист.
Безплатна поддръжка на принтера за срока на договора
Безплатни копия включени в месечния абонамет.
Безплатно предоставяне на консумативи за срока на договорът.
Сервизна реакция в рамките на 24 часа, с въсможност за предоставяне на оборотно устройсто, за да може да няма неудобсто и прекъсване на работния ви процес.
Всеки клиент има възможност да получи индивидуална оферта в зависимост от неговите нужди.

Доверете се на професионалистите!

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other