Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Изработка Оптимизация Поддръжка

Изработка на уеб сайт

Фирма IT BUSINESS SOLUTIONS Ltd ви представя едно много мощно решение за изработка на уеб сайт с адаптивен дизайн за малък или корпоративен бизнес, агенции и персонални уеб сайтове.

Адаптивен дизайн

Цялостният дизайн е изработен, така че основните акценти на вашия уеб сайт да бъдат върху съдържанието (изображения, текст и видео) .Също така има възможност за редакции към темата за съвпадане на нуждите на клиента ви.

Развитие на безнеса

Никога не е било по-лесно да започнете бизнес. Но излизането от тълпата е по-трудно от всякога. Трябва да развиете бизнеса си според вашите условия.

Конкурентно способност

Само ние ще направим вашият онлайн магазин гъвкав и иновативен. Вашият уеб сайт или онлайн магазин ще стартира по начини, които ще ви направи по-бързи, по-смели и по-атрактивни от вашите конкуренти.

Изберете перфектният план за вас

Свържете се с нас и ще Ви консултираме за изработката на Вашия нов уеб сайт

Оптимизация

300лв.

Еднократно

 • до 10 броя страници
 • до 15 Ключови думи
 • 1 брой отчети
 • Период 3 месеца

Изработка

1500лв.

Еднократно

 • Фирмен уеб сайт
 • Онлайн магазин
 • Портфолио
 • Блог или форум

Поддръжка

550лв.

На месец

 • Домейн
 • Хостинг
 • Оптимизация
 • Разпространение

*Цените са примерни и изцяло зависят от вашето задание.

*Всички цени са без ДДС

Често задавани въпроси

Изработката на един уеб сайт се състой от няколко компонент, като всеки от тях е важен и всеки се изпълнява от различни специалисти.

Уеб дизайнерът се занимава с изработването на уеб страници в Интернет пространството. Уеб дизайнерът може да създава цялостен уеб сайт или апликация, както и конкретна част от конкретният уеб продукт. При създаване на цялостен проект за уеб сайт, уеб дизайнера трябва да премине през всичките му основни етапи.

Визуално оформление

Уеб дизайнерът има за задача да подреди информацията в страницата така, че тя да бъде лесно четима и неподвеждаща. Създават се графики и цялостен дизайн, който да оформи съдържанието за да се създаде привлекателна и удобна среда за четене.

HTML и CSS

След изработване на дизайна, той бива „разрязан“ на основните си елементи, които се запазват в някои от широко използваните графични формати (JPEG, PNG, GIF и други). Всяко едно от изображенията, които съставляват основният уеб дизайн се подреждат в HTML файл. За допълнително оформяне като цвят, позиция в страницата и т.н. се използват CSS команди.

CMS (Content Management System)

В зависимост от нуждите за функциониране на проекта, той може да бъде статичен или динамичен. Статичният уеб сайт е съставен от множество HTML файлове, свързани помежду си. В този случай, всяка промяна в архитектурата или информацията на сайта трябва да става ръчно в конкретния или всички HTML файлове. Динамичният уеб сайт се управлява от система за контрол на съдържанието, като изходния HTML код на уеб сайта може да бъде генериран посредством PHP файл. Основното съдържание на уеб сайта се съхранява в база данни, което позволява широка гъвкавост при редакция на текстове и тяхното изобразяване на различни места в уеб страницата. CMS системата обединява всичко това, за да бъде лесно контролирането на един уеб сайт от краен потребител, който няма познания в уеб програмирането.

Валидация на кода

Валидирането на HTML и CSS кода се прави с цел правилното функциониране и визуализиране на уеб сайта. Тази валидация се извършва спрямо световно установени правила за писане на правилен код W3C

Цената на уеб сайта зависи от качеството на изработка и вложения труд.

Ние не правим ЕВТИНИ САЙТОВЕ, ние ще Ви изработим сайт на ДОБРА ЦЕНА, който ще РАБОТИ ЗА ВАС!

В глобален план всеки сайт има нужда от поддръжка: мрежата става все по-населена, нови сайтове излизат всяка минута, и ако друг конкурент е направил нов сайт, който е добре оптимизиран, в даден момент ще измести вашият сайт от мястото на което се намира като позициониране при търсене.
Ако следващ ( 3-ти ) конкурент направи същото, а вие оставите сайта си без поддръжка, отново ще отстъпите още едно място и т.н. и т.н.

Казано най-грубо: Ако не искате сайта Ви с течение на времето да отиде в „6-та глуха“, е добре да бъде поддържан.

Професионална изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини от Ай Ти Бизнес Солюшънс. Свържете се с нас

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other