ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Изработка на уеб сайт с адаптивен дизайн. Ние внасяме идеи в живота с творчески и красиви дизайни. Ние правим уеб сайтове с мощни инструменти за управление, които ви помагат да управлявате бизнеса си.

Изработка на уеб сайт, какво е уеб сайт, как се израбова уеб сайт и как да изберем кой да ни изработи фирмената страница?

 Това са въпроси на който ще да ви дадем отговор.

Уеб сайт (в пряк превод: „място в Мрежата“), също така накратко сайт, е съвкупност от уеб страници, които се адресират на общ линк, който често се състои само от името на домейна примерно www.it-bs.bg или www.technomania.bg . Всеки уебсайт се хоства на компютър (компютри), наречен уеб сървър, достъпен през мрежа като например чрез Интернет или частни локални мрежи(VPN). За разглеждането на уебсайтове са създадени специални програми, наречени уеб браузъри mozila, internet explorer, chome, opera. Съществуват различни видове уебсайтове в зависимост от тяхното предназначение, аудитория и съдържание. Това може да бъде, корпоративен уеб сайт, информационен уеб сайт, блог или онлайн магазин.

Изработката на един уеб сайт се състой от няколко компонент, като всеки от тях е важен и всеки се изпълнява от различни специалисти.

Уеб дизайнерът се занимава с изработването на уеб страници в Интернет пространството. Уеб дизайнерът може да създава цялостен уеб сайт или апликация, както и конкретна част от конкретният уеб продукт. При създаване на цялостен проект за уеб сайт, уеб дизайнера трябва да премине през всичките му основни етапи.

Визуално оформление

Уеб дизайнерът има за задача да подреди информацията в страницата така, че тя да бъде лесно четима и неподвеждаща. Създават се графики и цялостен дизайн, който да оформи съдържанието за да се създаде привлекателна и удобна среда за четене.

HTML и CSS

След изработване на дизайна, той бива „разрязан“ на основните си елементи, които се запазват в някои от широко използваните графични формати (JPEG, PNG, GIF и други). Всяко едно от изображенията, които съставляват основният уеб дизайн се подреждат в HTML файл. За допълнително оформяне като цвят, позиция в страницата и т.н. се използват CSS команди.

CMS (Content Management System)

В зависимост от нуждите за функциониране на проекта, той може да бъде статичен или динамичен. Статичният уеб сайт е съставен от множество HTML файлове, свързани помежду си. В този случай, всяка промяна в архитектурата или информацията на сайта трябва да става ръчно в конкретния или всички HTML файлове. Динамичният уеб сайт се управлява от система за контрол на съдържанието, като изходния HTML код на уеб сайта може да бъде генериран посредством PHP файл. Основното съдържание на уеб сайта се съхранява в база данни, което позволява широка гъвкавост при редакция на текстове и тяхното изобразяване на различни места в уеб страницата. CMS системата обединява всичко това, за да бъде лесно контролирането на един уеб сайт от краен потребител, който няма познания в уеб програмирането.

Валидация на кода

Валидирането на HTML и CSS кода се прави с цел правилното функциониране и визуализиране на уеб сайта. Тази валидация се извършва спрямо световно установени правила за писане на правилен код W3C

SEO оптимизация

Search Engine Optimization в превод е „оптимизация за търсещите машини“. В основата си, SEO оптимизацията на един уеб сайт се изразява в правилно структуриран и валидиран HTML код, релевантно на съдържанието описание, заглавие и ключови думи. Към тази категория спада и онлайн маркетингът.

И така да кажем няколко думи за нас. Ай Ти Бизнес Солюшънс ЕООД е фирма която предлага услугите си на българския пазар повече от десет години и има изградени успешни бизнес отношения с повече от 300 клиента. Екипът ни е изграден изцяло от млади и амбициозни служители, за които професионализмът е на първо място. Ние ценим вашето време. Екипът ни от експерти, ще направи вашия уеб сайт, в точната пропорциа seo оптимизация, графичен дизай, така че сайтът ви да излиза възможно най-добре в търсачките и в същото време да има прекрасна и стилна визия. Избере Ай Ти Бизнес Солюшънс ЕООД защото сме професионалисти, защото занем какво правим. Сатене част от доволните ни клиенти.

Свържете се с нас

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other

%d блогъра харесват това: